Prodaja orahaMrezga prodaje domaće očišćene orahe visokog kvaliteta. Kako bismo izašli u susret svim Vašim potrebama, nudimo pet veličina pakovanja za prodaju oraha – od 1, 5, 10, 15 i 30 kilograma.

Ukoliko želite neočišćene orahe, javite se. Pokušaćemo da ih na tržištu za Vas obezbedimo od naših odabranih dobavljača.

Zašto kupiti orahe...

Preporučuje se da se orasi u ishrani upotrebljavaju, u manjim količinama, svaki dan. Stručnjaci kažu – pet oraha dnevno.

Jezgro oraha sadrži vitamin E, antioksidante, fenole, omega-3 masne kiseline, polinezasićene masti. Zbog ovih sastojaka orasi jačaju srce, krvotok i nervni sistem, smanjuju pritisak i nivo holesterola, poboljšavaju pamćenje i imunitet, štite od depresije i moždane degeneracije u starosti, utiču na lepotu kože, kose i noktiju, smanjuju rizik od najtežih bolesti... Za zdravlje su, dakle, orasi blagodet, a mogu se koristiti čak i u dijetama, pošto regulišu na prirodan način metabolizam, i efikasno umanjuju osećaj gladi.

Bez oraha se ne mogu zamisliti posne slave i proslave, svadbarski i običaji za Badnji dan. O orahu su govorili i pisali filozofi, pesnici i svete knjige svih velikih religija. Sadile su ga vojskovođe i obični ljudi. Orah je jedna od najlekovitijih biljaka, po sastojcima vrednija od drugog koštunjavog voća.

Naši kupci koji prodaju orahe u prodavnicama, ili ih koriste u svojoj proizvodnji, takođe dobro znaju koliko njihovi kupci orahe traže i vole.

Pozovite nas da se dogovorimo. Prodaja oraha je naša delatnost.

Orasi koje nudimo su proverenog kvaliteta i možete ih koristiti za sve namene, sa punim poverenjem.

prodaja oraha